Sauna

De MEDICAB Sauna's zijn speciaal ontworpen voor mensen met last van spieren-en gewrichten zoals reumatoïde-artritis en fibromyalgie.

Ook zijn de MEDICAB infrarood cabines populair bij sporters ter verlichting of voorkoming van spierpijn en mentale ontspanning.

De MEDICAB serie heeft een strak en functioneel ontwerp en is flexibel in te richten met verschillende typen infrarood warmtebronnen.  Wij hebben gekozen voor de Triple heaters.

TRIPLE Therapy heaters zijn voor een ieder de meest ultieme combinatie! TRIPLE heaters bestaan nl. uit een armatuur/reflectorbak met daarin een keramische-, magnesiumoxide- én een full spectrum straler (3 in 1). Wilt u dus puur transpireren, schakel dan op de keramische stand. Wilt u ontgiften en ontspannen, schakel dan op magnesiumoxide. En voor de snelle intensieve sessie voor uw spieren en gewrichten schakelt u op de full spectrum stand. Uiteraard is een combinatiesessie ook mogelijk aangezien iedere afzonderlijke TRIPLE heater schakelbaar is op keramisch (lange golf) òf magnesiumoxide (midden golf) òf full spectrum (korte golf). Daarnaast is iedere heater ook nog afzonderlijk uitschakelbaar, waardoor een saunasessie op maat op ieder moment voorhanden is.